Ексклюзиви
пʼятниця, 16 травня 2008 09:06

В понеділок Шарапова стане першою ракеткою світу

Багато хто до сих пір не може повірити, що Жюстін Енен дійсно вирішила піти з тенісу. Але на підтвердження своїх слів бельгійка офіційно попросила WTA прибрати її ім"я зі світового рейтингу. Таким чином, вже в цей понеділок з публікацією нового списку кращих, перше місце в ньому займе 21-річна росіянка Марія Шарапова.

"Чесно кажучи, я не дуже турбуюся про рейтинг, - сказала Шарапова. - Перша я чи п"ята, головне - продовжувати вигравати".

Росіянка заявила, що цілком розуміє рішення Жюстін і сама коли-небудь, можливо, вчинить так само. "Якби мені було 25, і я виграла стільки Великим шоломів, скільки вона, я б теж пішла, - сказала Марія. - Знаєте, я б без жалю залишила спорт, тому що в житті є набагато важливіші речі, ніж теніс. Ми починаємо грати в теніс дуже рано, і практично присвячуємо йому всі дні свого життя. Не важливо, чим ти займаєшся, ти все одно думатимеш про те, які наслідки це викличе і як вплине на тренування і виступи. Важко робити це день за днем. Я повністю її розумію. У неї була довга кар"єра, до того ж, хто знає, може, вона ще повернеться".

Спорт Украины

Зараз ви читаєте новину «В понеділок Шарапова стане першою ракеткою світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути