Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2008 14:12

В Оскара Де Ла Хойї новий тренер

Новим тренером американського боксера Оскара Де Ла Хойіїстав Начо Бегірістайн.

Під керівництвом цього фахівця Де Ла Хойя готуватиметься до бою з філіппінцем Менні Пакіао, який вважається кращим боксером світу незалежно від вагової категорії, повідомляє Associated Press.

Поєдинок відбудеться 6 грудня в Лас-Вегасі.

З 2000 року тренером Де Ла Хойя був Флойд Мейуєзер-старший. Він готував американця до всіх боїв, окрім поєдинку зі своїм сином Флойдом Мейуєзером-молодшим (травень 2007 року). Перед цією зустріччю Де Ла Хойя тренувався під керівництвом Фреді Роача, який є також тренером Пакіао.

Мейуєзер-старший не зміг готувати американського боксера до бою з Пакіао, оскільки він очолив тренерський штаб британця Рікки Хаттона, якому 22 листопада зустрінеться з Полом Маліньяджі. У результаті новим тренером Де Ла Хойї став Бегірістайн.

Цей наставник заявив, що у нього вже є план поєдинку з Пакіао, який дозволить Де Ла Хойї отримати перемогу. Сам американець також виразив упевненість, що під керівництвом Бегрістайна він зможе досягти успіху.

Передбачалося, що бій з Пакіао, який пройде в рамках вагової категорії до 66,7 кілограма, стане для Де Ла Хойї останнім в кар"єрі. Проте останнім часом з"явилася інформація, що американець вийде на ринг і в 2009 році.

Начо Бегірістайн є членом Залу слави боксу. В даний час він працює з такими відомими боксерами, як брати Рафаель і Хуан Мануель Маркес.

У минулому Бегірістайн тренував чемпіонів світу Рікардо Лопеса, Джілберто Романа, Даніеля Сарагосу і Умберто Гонсалеса.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «В Оскара Де Ла Хойї новий тренер ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути