субота, 07 квітня 2007 18:43

В Одесі все вирішила виконавча майстерність

Цей поєдинок називали центральним у турі і ті хто його бачив, підтвердять - битва вийшла ще та. Обидві команди мали шанси на перемогу, але щасливий квиток витягнули гості, причому в потрібний момент футболістам "Металіста" вдалось проявити саме виконавчу майстерність.

В першому таймі суперники обмінялись забитими м"ячами. Бабич скористався точною передачею Ганчаржика, а Кирлик пробив Горяїнова фірмовим дальнім пострілом. Арбітру матчу Олегу Деревинському довелось до перерви п"ять разів виймати з кишені жовту картку і саме це, напевно, заспокоїло футболістів.

Ще до перерви Гончаржик зі штрафного пристрілювався по воротам "Чорноморця" і тоді Гаєв ледь відбив м"яч. Друга спроба поляка виявилась вдалішою - "шкіряна куля" потрапила в самісіньку дев"ятку. Остаточно перемогу гостей оформив Девіч, який ввірвався в карний майданчик господарів, різко зупинився і пробив вже в порожні ворота повз воротаря і трьох захисників.

"Чорноморець" - "Металіст"- 1:3 (1:1)

7 квітня. Одеса. Стадіон "Чорноморець".

Суддя: Сергій Шебек (Київ).

"Чорноморець": Гаєв, Свидерський, Симоненко (Кирильчик, 82), Ткаченко, Нижегородов, Коритько, Кирлик, Зотов (Бугаєв, 76), Валеєв, Даниловський, Шищенко.

Головний тренер Семен Альтман.

"Металіст": Горяїнов, Бабич, Ганчаржик, Обрадович, Бордіян, Валяєв, Слюсар, Данилов (Гуйє, 84), Рикун, Нвоха (Фомин, 71), Давидов (Девіч, 55).

Головний тренер Мирон Маркевич.

Голи: Бабич (16), Кирлик (31), Ганчаржик (69), Девіч (78).

Попередження: Ганчаржик (7), Симоненко (14), Бабич (25), Кирлик (38), Коритько (43), Валяєв (90).

Зараз ви читаєте новину «В Одесі все вирішила виконавча майстерність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути