Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 21:16

В київське "Динамо" сватають гравця збірної Болівії

Як повідомляє болівійська FacetasDeportivas, футболіст болівійського клубу "Орієнте Петролеро" Ясмані Кампос поповнить склад киян.

Кампос підтвердив сьогодні, що він досяг угоди з київським "Динамо" про перехід в цей клуб після проходження медичного огляду. Він підкреслив, що мова не йде про перевірку його футбольних чеснот.

В інформації болівійського журналіста мовиться: "Угода про перехід в "Динамо" була досягнута, завдяки зусиллям відомого футбольного агента Даніеля Гонсалеса.

"Так, Даніель про все домовився", - підтвердив Кампос, який пробуде в Києві 10 днів, і у випадку, якщо керівництво і тренерський штаб українського клубу схвалять підписання угоди, Кампос повернеться до Болівії і дограє залишок сезону в своїй нинішній команді, а на початку січня повернеться до Києва, щоб почати підготовку до сезону у складі "Динамо", де вже працюють два його співвітчизника - Дієго Суарес і Альваро Гільєрмо Пенья"

Ясмані Кампос (05.10.1988р.), 174см/64кг, півзахисник креативного плану. У національній збірній Болівії дебютував в 2007-му році, провів за неї 13 ігор (3 голи). За основний склад "Орієнте Петролеро" виступає з 2006-го року, провів 51 матч (10 голів). За оцінками болівійських фахівців - один з найперспективніших молодих футболістів Болівії.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «В київське "Динамо" сватають гравця збірної Болівії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути