Ексклюзиви
вівторок, 15 липня 2008 08:49

В кінці року Култхард стане батьком

В кінці року Култхард стане батьком

Пілот "Ред Булл" Девід Култхард признався, що готується стати батьком, і цей факт частково вплинув на рішення піти з "Формули-1", але вирішальним не був.

- Для мене головною подією Сільверстоуна стала заява про відставку. Мене запитували про причини, і хочу сказати, що я ніколи не думав: "Все, я більше не хочу цим займатися". Просто на початку сезону я відчув, що пора завершувати кар"єру. Я як і раніше отримую задоволення від керування машиною, але завжди був реалістом і розумів, що кар"єра не може тривати вічно. Я запитав себе, чи варто провести ще один сезон, чи хочу я освоювати новий регламент. Очевидно, у мене б уже не було часу, щоб повноцінно освоїтися в новій "Формулі-1", досягти максимуму в умовах нового регламенту, - говорить гонщик. - До того ж, команда прогресує, виникла потреба в моїх послугах поза кокпітом, і я скористався цим шансом, прийнявши рішення про відставку в той момент, коли ще отримую задоволення від гонок, коли ще можу допомогти команді. Вибір часу очевидний частково і тому, що в кінці року я стану батьком, але це не було вирішальним чинником. Багато гонщиків мають дітей, і успішно продовжують кар"єру.

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «В кінці року Култхард стане батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути