Ексклюзиви
середа, 17 липня 2019 14:03

В "Аталанті" Малиновському платитимуть 1 мільйон євро

В "Аталанті" Малиновському платитимуть 1 мільйон євро
Зарплата Руслана зросла в 2,5 рази

Руслан Малиновський щорічно буде заробляти в "Аталанті" мінімум 1 мільйон євро. Таким чином українець стане одним з найбільш високооплачуваних гравців команди.

На даний момент більше Руслана заробляють тільки Алехандро Гомес (1,6 млн. Євро) та Дуван Сапата (1,5 млн. Євро). По мільйону євро в рік в "Аталанті" отримують лише Йосип Ілічич і Маріо Пашаліч. Про це пише footboom.com

Бергамська зарплата Руслана в 2,5 рази вище, ніж "бельгійська" - в "Генку" оклад українця становив менш ніж 400 тисяч євро на рік. Під час переговорів з "Сампдорією" представники Малиновського погодили особистий контракт футболіста, який передбачав поступове збільшення зарплати в наступні сезони. В "Аталанті" подібного поетапного збільшення окладу не буде, але Руслан зможе непогано заробити на бонуси. Зокрема українець може отримати великий бонус за кожну наступну кваліфікацію команди в Лігу чемпіонів в роки дії контракту.

Також в угоді Руслана з "Аталантою" прописані бонуси за загальне число проведених матчів у стартовому складі. Якщо Малиновський зіграє з перших хвилин за бергамасків 50% ігор, кожна наступна зустріч (навіть якщо футболіст проведе на полі всього лише хвилину) буде оплачуватися 5% від загальної зарплати гравця.

Можливо, це правило не поширюється на Кубок Італії, але точно поширюється на Серію А і Лігу чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійці пропонували за Малиновського величезну суму

16 липня Руслан Малиновський підписав 5-річний контракт з "Аталантою" з Бергамо.

Зараз ви читаєте новину «В "Аталанті" Малиновському платитимуть 1 мільйон євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути