четвер, 22 жовтня 2009 09:12

Узєлков нокаутував чеського боксера Адамека

Узєлков нокаутував чеського боксера Адамека

Український полутяж В"ячеслав Узєлков відстояв пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA і зберіг за собою статус офіційного претендента на титул чемпіона світу за цією версією, нокаутувавши Томаса Адамека з Чехії в п"ятому раунді.

Вже наприкінці першого раунду Узєлков застав зненацька суперника лівим бічним у щелепу, після чого на Адамека посипався град ударів, і він опустився на канвас. Чех піднявся до закінчення відліку, і через декілька секунд прозвучав гонг.

Другий раунд пройшов у невиразній і рівній позиційній боротьбі, в якій українець, перекрившись блоком, йшов вперед, а його суперник прагнув утримати дистанцію, викидаючи більше ударів.

Розв"язка наступила в кінці п"ятого раунду: В"ячеслав акцентовано потрапив зліва, і Адамек опинився в нокдауні. Він встав, але Узєлков не залишив йому шансів, і через мить чех знову впав на настил рингу. Піднявшись, Адамек не горів бажанням продовжувати, і рефері зупинив поєдинок. Відзначимо, що до гонгу залишалися лічені секунди.

За матеріалами Турнір, K2east

Зараз ви читаєте новину «Узєлков нокаутував чеського боксера Адамека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути