вівторок, 06 лютого 2018 12:25

Усик заявив про політичний момент бою з Гассієвим

Усик заявив про політичний момент бою з Гассієвим
Усик: "Мені без різниці, де вигравати". Фото: polsatsport.pl

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) в інтерв'ю 112.ua прокоментував бажання Федерації боксу Росії перекупити фінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) проти чемпіона WBA і IBF Мурата Гассієва (26- 0, 19 КО).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче "перебити" шейхів і стати господаркою фіналу Усик - Гассієв

"Мені без різниці, де вигравати. Напевно, це не зовсім чесно й об'єктивно, але як Бог дасть, так і буде. Для мене не має значення, куди їхати, всюди буду кістьми лягати, але робити свою улюблену справу. Давайте поки почекаємо, нехай оголосять, де це буде відбуватися, а коли ми дізнаємося точну дату бою, тоді й будемо планувати свій тренувальний графік.

Зрозуміло, що будуть розгойдувати, однозначно будуть це робити, і від цього нікуди не втечеш, але я зміню це. Це не буде політикою, це буде боксом! Мені не потрібна політика, тому що в ній занадто багато бруду, яка мене не влаштовує. Мене влаштовує спорт - бокс", - заявив Усик.

Переможець фінального бою об'єднає в своїх руках титули чемпіона світу за версіями чотирьох організацій у важкій вазі і отримає чек на $ 10 млн. Якщо організатори не погодяться на пропозицію росіян, то поєдинок повинен пройти 11 травня в місті Джидда, Саудівська Аравія.

Букмекери в поєдинку з Гассієвим прогнозують перемогу Усика.

Зараз ви читаєте новину «Усик заявив про політичний момент бою з Гассієвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути