вівторок, 15 жовтня 2019 14:36

Усик отримає бій із переможцем протистояння Руіс – Джошуа

Усик отримає бій із переможцем протистояння Руіс – Джошуа
Усик може отримати титульний бій майже відразу після дебюту в надважкій категорії

Український боксер Олександр Усик після успішного дебюту в суперважкій вазі проти Чазза Візерспуна може розраховувати на поєдинок за звання чемпіона світу з переможцем реваншу Джошуа — Руїс.

Про це пише Укрінформ.

Проте, як зазначив глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн, український боксер не єдиний претендентом на бій із переможцем.

"Олександр Усик може битися за титул чемпіона світу. Він прилетить до Саудівської Аравії, щоб подивитися бій Джошуа - Руїс. Переможця цього поєдинку відразу ж зобов'яжуть битися з Усиком.

Чемпіону доведеться битися з Усиком або звільнити титул. Але переможцю також потрібно битися з Кубратом Пулєвим. Раптово виникла ситуація, в якій є два обов'язкові претенденти. Необхідно вирішувати, із ким із них простіше домовитися", - цитує Хірна Fightnews.info.

Оскільки Олександр Усик обов'язковий претендент за версією WBO, він може вийти у ринг із переможцем реваншу між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і IBF Енді Руїсом і Ентоні Джошуа. У той же час Кубрат Пулєв обов'язковий претендент на бій за версією IBF.

Як повідомлялося, у ніч на 13 жовтня у Чикаго у дебютному поєдинку в суперважкій вазі Олександр Усик переміг американця Чазза Візерспуна технічним нокаутом. Після 7-го раунду суперник Усика відмовився виходити у ринг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чекаємо подовження" - легендарний боксер прокоментував бій Усика

Після цієї перемоги Олександр Усик став офіційним претендентом на чемпіонський пояс за версією WBO, яким на даний момент володіє Енді Руїс. Реванш Енді Руїс – Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Усик отримає бій із переможцем протистояння Руіс – Джошуа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути