Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 10:23

Ющенко попросив Тимошенко покарати чиновників, які зривають підготовку до Євро-2012

Президент Віктор Ющенко доручив Кабінету Міністрів до 18 червня вирішити питання фінансування в 2008 році підготовки до проведення Чемпіонату Європи по футболу в 2012 році, повідомляє "Дело".

У своєму листі до прем"єр-міністра Юлії Тимошенко Ющенко відзначив, що Кабмін зобов"язаний належним чином підготуватися до участі в засіданні Стратегічної ради УЄФА 27 червня, під час якого заслуховуватиме звіт по виконанню урядом завдань Виконкому УЄФА.

Президент зобов"язав Кабмін до 18 червня провести засідання організаційного комітету з підготовки і проведення ЧЄ-2012, під час якого вирішити питання виконання рішень координаційної Ради з підготовки і проведення ЧЄ-2012 та вжити дисциплінарних заходів до посадових осіб, які не забезпечили належний рівень виконання завдань по підготовці до ЧЄ-2012.

Ющенко також доручив Кабміну на засіданні оргкомітету вирішити питання врегулювання суперечностей, пов"язаних з підготовкою стадіону НСК "Олімпійський" і аеропортів в містах, які прийматимуть матчі Чемпіонату.

Про прийняті урядом заходи Президент просить доповісти до 25 червня.

9 червня Ющенка відзначив низький рівень формування нормативно-правової бази, необхідної для проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко попросив Тимошенко покарати чиновників, які зривають підготовку до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути