Ексклюзиви
вівторок, 08 грудня 2009 15:50

Юніорські футбольні збірні України дізналися суперників

Юніорські футбольні збірні України дізналися суперників

У вівторок, 8 грудня, у Ньоні під головуванням президента Федерації футболу України, керівника Комітету УЄФА з питань юнацького та аматорського футболу Григорія Суркіса відбулося жеребкування еліт-раунду кваліфікації Євро-2010 серед 17-ти та 19-річних гравців.

Своїх суперників отримали і українські юнаки, які восени впевнено подолали стартові етапи відбору в обох вікових категоріях.

За путівку до фінальної стадії с підопічні Анатолія Бузника змагатимуться на очах у власних вболівальників. З 26 по 31 березня наша країна прийматиме турнір еліт-раунду в 3-й групі, де також гратимуть збірні Англії, Ірландії та Боснії і Герцеговини.

Боротьбу за нагороди континентальної першості продовжать лише переможці кожного з семи квартетів. Вирішальні баталії пройдуть влітку у Франції.

Чергові іспити 17-річних українських юнаків відбуватимуться у Чехії. Саме там у березні наступного року з"ясовуватимуть стосунки представники 1-ї групи, куди окрім господарів і підопічних Олександра Лисенка потрапили голландці та грузини.

Учасники фінального турніру Євро-2010 (U-17), який прийматиме Ліхтенштейн, визначатимуться за такою самою схемою, як і фіналісти першості континенту серед 19-річних.

Євро-2010 (U-17). Еліт-раунд відбору (25 − 30 березня, Чехія)

Група 1. Україна, Чехія, Нідерланди, Грузія.

Євро-2010 (U-19). Еліт-раунд відбору (26 − 31 березня, Україна)

Група 3. Україна, Англія, Ірландія, Боснія і Герцеговина.

ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Юніорські футбольні збірні України дізналися суперників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути