неділя, 27 вересня 2020 16:07

Український волейболіст виграв Суперкубок Італії

Український волейболіст виграв Суперкубок Італії
Олег Плотницький став другим за результативнстю. Фото sirsafetyperugia.it

В італійській Вероні відбувся Суперкубок країни з волейболу 2020 року. Він проходив у форматі "Фіналу чотирьох" і в ньому брали відомі чоловічі клуби Італії - "Трентіно", "Кучине Любе", "Перуджа" та "Модена". Про це пише sport.ua

Півфінали розігрувалися з двох матчів. "Перуджа", у складі якої виступає капітан збірної України Олег Плотницький, здолала "Модену" 3:0 і 2:3, а волейболісти "Кучине Любе" із Чівітанови переграли "Трентіно" тільки у "золотому" сеті 15:12 за однакової кількості перемог 2:3 і 3:2.

Щодо фіналу, то спершу його планували провести під відкритим небом на всесвітньо відомому концертному майданчику "Arena di Verona". Однак в останній момент організатори турніру відмовилися від цієї затії і гра відбулася у залі в присутності 1237 глядачів.

Першу партію виграли волейболісти "Кучине Любе" 25:22, у другому сеті сильнішою виявилася "Перуджа" 25:23. Вона ж виграла і третю партію 25:19, але в четвертій команда з Чівітанови відновила рівновагу 25:19.

Довелося суперникам грати тай-брейк, де з мінімальною перевагою успіх був на боці "Перуджі" 16:14.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну вигнали з чемпіонату Європи з волейболу

Кращим гравцем матчу став натуралізований гравець збірної Польщі кубинського походження Леон, який набрав 31 очко. А другим за результативністю у "Перуджі" став Олег Плотницький, в активі якого 14 очок.

Зараз ви читаєте новину «Український волейболіст виграв Суперкубок Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути