неділя, 17 серпня 2008 14:05

Український екіпаж посів четверте місце: результати змагань з академічного веслування

Сьогодні, 17 серпня, у фінальному запливі парних четвірок на 2000 метрів український екіпаж показав четвертий результат.

Світлана Спірюхова, Олена Олефіренко, Наталія Ляльчук, Тетяна Колесникова показали четвертий час в академічному веслуванні - 6.20,02.

Золото виборов китайський екіпаж, їх час - 6.16,06. Срібло дісталося британцям - 6.17,37, а німці задовольнилися лише бронзою - 6.19,56.

Всього сьогодні було розіграно сім комплектів нагород в академічному веслуванні. Золоті медалі завоювали представники семи різних країн.

У жіночій парній двійці в легкій вазі виграли спортсменки з Голландії. У чоловіків в цій дисципліні перше місце зайняли представники Великобританії. Данці завоювали золото в чоловічій четвірці без керманича в легкій вазі.

У дисципліні парна четвірка у жінок виграли китаянки. У чоловічій парній четвірці перше місце зайняли поляки. У жіночій вісімці з керманичем виграли американки, а у чоловіків в цій дисципліні золото дісталося канадцям.

Всього британці завоювали три медалі (золоту і дві срібних), стільки ж дісталося канадцям (золото і дві бронзи). Поляки і голландці виграли золото і срібло, данці і американці - золото і бронзу.

По одній срібній медалі дісталося фіннам, італійцям і грекам. Румуни, німці і французи завоювали у веслуванні по одній бронзі. У фіналі українки опинилися завдяки четвертому результату у втішному заїзді - 6:41.45.

uasport.net

Зараз ви читаєте новину «Український екіпаж посів четверте місце: результати змагань з академічного веслування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути