Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2007 16:47

Українські юніори битимуться за путівку на Євро-2008 з футболу

В Молдові завтра, 26 жовтня, свій стартовий відбірний матч Євро-2008 (U-19) проведе юніорська збірна України У першому кваліфікаційному раунді підопічні Олександра Лисенка потрапили до 11-ї групи разом із господарями, шотландцями та азербайджанцями. Саме матчем проти останніх і розпочнуть свій виступ у турнірі "синьо-жовті".

Генеральною репетицією напередодні від"їзду до Молдови для наших хлопців стала товариська зустріч із білоруськими однолітками, в якій українці здобули впевнену перемогу − 4:1. Безпосередню підготовку до відбору команда Лисенка розпочала тиждень тому в Тирасполі.

Тренер уже визначився із прізвищами 18 гравців, що візьмуть участь у кваліфікації. До обойми увійшли семеро київських динамівців, по три кандидати делегували донецький "Шахтар", дніпропетровський "Дніпро" та львівські "Карпати", по одному − одеський "Чорноморець" та харківський "Металіст". До складу включено чотирьох виконавців 1990 року народження, які п"ять місяців тому виступали у фінальній частині юнацької першості континенту − Кирило Петров, Артур Карноза, Євген Шахов та Дмитро Коркішко.

До наступної стадії відбору кваліфікуватимуться дві найкращі збірні від кожної з 13 груп, а також дві команди з тих, що посядуть треті місця. 28 листопада в Каннах відбудеться жеребкування елітного раунду, де буде створено сім квартетів. Їх переможці здобудуть путівки до фінального турніру й приєднаються до чеських юніорів − господарів Євро-2008 (U-19).

Розклад матчів у 11-й відбірній групі
26 жовтня
Україна − Азербайджан (14.30, Орхей)
Шотландія − Молдова (12.00, Кишинів)

28 жовтня
Україна − Молдова (12.00, Кишинів)
Азербайджан − Шотландія (12.00, Орхей)

31 жовтня
Шотландія − Україна (12.00, Орхей)
Молдова − Азербайджан (12.00, Кишинів)

Зараз ви читаєте новину «Українські юніори битимуться за путівку на Євро-2008 з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути