вівторок, 28 жовтня 2008 13:40

Українські гранди підтвердили свою участь у Кубку Першого каналу

Днями голова правління фонду "Національна академія футболу" Сергій Капков заявив, що кубок "Першого каналу", який вже традиційно проходить в Ізраїлі під час зимового міжсезоння, може не відбутися.

Особливо була виділена проблема з українськими клубами. Цей турнір не зміг поки набрати необхідної кількості команд учасників. За словами Капкова, деякі українські команди поки не підтвердили своєї участі. Причинами, з яких це відбулося, були названі важка політична ситуація, а також економічна нестабільність в Україні. Плюс відсутність на даний момент генерального спонсора.

Газета"Жизнь как она есть" провела опитування і з"ясувала позицію українських клубів-учасників з цього питання.

- Наш президент Олександр Ярославський вважає, що цей турнір також цікавий нашим вболівальникам, як і Кубок УЄФА, - запевнив нас глава прес-служби ФК "Металіст" Сергій Радіонов. - І ми не збираємося від нього відмовлятися.

У Дніпропетровську взагалі були здивовані постановкою такого питання.
- Ця інформація з"являлася в деяких ЗМІ, але ми про це нічого не знаємо, - прокоментували у ФК "Дніпро". - Ніяких змін планів нашого клубу на міжсезонні не було.

Донецький "Шахтар" в унісон решті учасників з боку України також підтвердив свою присутність на турнірі в Ізраїлі в кінці січня майбутнього року. "Динамівці", неодноразово брали участь в ньому і навіть перемагаючи, навряд чи дадуть задній хід. Тим паче, що головний приз цього року повинен складати 10 мільйонів доларів.

Залишається тільки здогадуватися, які українські клуби мав на увазі Сергій Капков, роблячи подібні заяви, якщо врахувати, що жеребкування цього турніру давним давно відбулося.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Українські гранди підтвердили свою участь у Кубку Першого каналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути