субота, 21 червня 2008 12:15

Українські гранди борються з "Зенітом" за грецького захисника

Низка грецьких ЗМІ повідомляють про інтерес київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" до захисника "Аріса" Авраама Пападопулоса.

Sportdog.gr стверджує, що українські клуби запропонували вигідний контракт самому гравцю і приблизно рівні суми - 2,5-3 млн. євро.

Крім того, грецька преса пише і про інтерес до стоппера "Аріса" з боку "Зеніта". За даними Sport.gr росіяни дають 3 млн. євро і вигідніші умови футболісту.

Цікаво, що на форумах уболівальників "Аріса" вже змирилися з продажем Авраама і фанати вважають за краще обговорювати кого купити на виручену суму. Називають прізвища Огнена Коромана, Дієго Трістана і Андреса Д"Алессандро.

Пападопулосу 23 роки. Він вважається одним з найбільш багатообіцяючих грецьких захисників і перебуває в найближчому резерві національної збірної. Місцеві ЗМІ вважають, що він один з тих, хто стабільно виступатиме за збірну в новому відбірному циклі, якщо Рехагель після провалу на Євро-2008 захоче поновити склад команди.

Уродженець австралійського Мельбурна - високий (188 см) і потужний (80 кг) стоппер. Добре грає головою, мало кому програє боротьбу "один в один" і пристойно підключається в атаку при стандартах (12 голів в 92-х матчах).

Окрім "Динамо", "Зеніта" і "Шахтаря" ним також цікавляться "Олімпіакос" та "Бенфіка".

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Українські гранди борються з "Зенітом" за грецького захисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути