Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2007 12:50

Українські гімнасти успішно виступили на етапі Кубка світу

На етапі Кубка світу по спортивній гімнастиці, що відбувся на вихідних в німецькому Коттбусі, представники України виступили вище всіляких похвал. У п"яти видах змагань наші гімнасти і гімнастки були в призерах, повідомляє Наш Спорт.

Успішний виступ нашої команди почався вже з першого фіналу. 22-річний Вадим Кувакін виграв фінал довільної програми. Наш гімнаст обійшов бразильця Віктора Росу і італійця Енріко Поззо. З 1999 року на турнірі в Коттбусі українські спортсмени не могли здобути перемогу. 8 років тому Олександр Береш виграв тут золото у фіналі на коні.

Ірина Краснянська зайняла 2 місце у фінальних змаганнях на колоді. Отримати вищу оцінку у фіналі змогла тільки китаянка Є Фан.

Призерами довільної програми стали Ольга Щербатих (срібло) і Аліна Козіч (бронза). Олександр Воробйов зайняв бронзову медаль, виступаючи на кільцях. Валерій Гончаров був третім на брусах.

Микола Куксенков зайняв 8 місце у фінальних змаганнях на щаблині. У опорному стрибку Вадим Кувакін зайняв 4 місце. Від бронзової медалі його відокремили 0.025 балу. Олександр Якубовський в опорному стрибку зайняв 7 місце.

У фінальних змаганнях на перекладині Ольга Щербатих зайняла 6 місце, а Ірина Краснянська була 8-ою. У опорному стрибку Аліна Козіч зайняла 5 місце, Ольга Щербатих - 6 місце.

Зараз ви читаєте новину «Українські гімнасти успішно виступили на етапі Кубка світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути