Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2007 17:01

Українські футболісти з наслідками ДЦП на ЧС-2007 крокують до медалей

На чемпіонаті світу серед команд (гравців на полі по сім), складених з гравців з наслідками ДЦП, що триває у бразильському Ріо-де-Жанейро, чинний чемпіон планети - збірна України вийшла до чвертьфіналу турніру, інформує www.champion.com.ua.

У рамках групового турніру підопічні Сергія Овчаренка та Юрія Тимофєєва здобули максимальну кількість очок, при цьому не пропустивши жодного гола. У ворота ж суперників "синьо-жовті" відправили 18 м"ячів. Спочатку українці не залишили каменя на камені від захисту Канади (7:0), потім розгромили збірну Японії (8:0). Наостанок наші хлопці розібралися з ірландцями (4:0). Сьогодні, 13 листопада, українці зустрінуться у чвертьфіналі з об"єднаною командою Англії та Уельсу.

Серед найкращих бомбардирів світової першості українець Тарас Дутко, який з 6 голами поділяє першу сходинку із трьома футболыстами з інших команд. На два влучні удари менше в активі Дениса Пономарьова.
 
Українська збірна, крім того, що здобула перемоги на обох попередніх чемпіонатах світу (1998, 2003), ще тричі тріумфувала на європейських форумах (1999, 2002, 2006), а також завоювала головні нагороди Паралімпіади-2004 - найпрестижнішого турніру в спорті інвалідів. 
Зараз ви читаєте новину «Українські футболісти з наслідками ДЦП на ЧС-2007 крокують до медалей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути