четвер, 23 жовтня 2008 21:16

Українська Прем"єр-ліга роздала клубам на "горіхи"

За скандування вболівальниками команди "Металіст" нецензурних висловів на адресу арбітра матчу 11-го туру чемпіонату України "Металіст" - "Арсенал" Дисциплінарний комітет Прем"єр-ліги, враховуючи повторність вчинення дисциплінарного порушення, вирішив зобов"язати ФК "Металіст" перерахувати обов"язковий грошовий внесок у сумі 1.000 у. о. у гривневому еквіваленті.

За некоректну поведінку під час матчу "Металіст" - "Арсенал" попередити головного тренера ФК "Арсенал" О. Заварова.

За навмисний удар ногою суперника, який не володів м"ячем, відсторонити футболіста ФК "Металіст" Р. Фоміна від участі у змаганнях на три матчі (у відповідності до Дисциплінарних правил ФФУ).

Зобов"язати ФК "Зоря" розрахуватися з футболістами М. Бунєвчевічем та І. Петковичем за період з липня по жовтень ц. р. та врегулювати всі спірні питання до 04.11.2008р. включно. У разі не улагодження спірних моментів, ДК ПЛ розглядатиме питання про надання футболістам статусу вільних агентів та виплаті їм зарплатні до кінця терміну дії контрактів.


champion
Зараз ви читаєте новину «Українська Прем"єр-ліга роздала клубам на "горіхи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути