Ексклюзиви
понеділок, 20 вересня 2010 17:28

Українки завоювали три медалі на ЧС з боксу

Українки завоювали три медалі на ЧС з боксу
У неділю, у місті Бріджтаун (Барбадос) закінчився фінальний день 6-го чемпіонату світу по боксу серед жінок.

У фінальний день змагань збірна України була представлена однією спортсменкою. У ваговій категорії понад 81 кг. рівненчанка Катерина Кужель зустрічалася з росіянкою Надією Торлоповою.

Зі стартового раунду росіянка діяла більш агресивно, проводячи націлені атаки на суперницю, в свою чергу не забувши про оборону. В результаті чого росіянці вдалося здобути дострокову перемогу.

Таким чином Катерина Кужель здобула срібну нагороду, яка в підсумку стала третьою для нашої команди. Нагадаємо, що Тетяна Коб та Лілія Дурнєва стали бронзовими призерками світового форуму.

Тетяна Коб (в.к. 51 кг.) свій півфінальний поєдинок проводила проти китаянки Рене Канкан. Поєдинок для обох спортсменок склався доволі таки напружено. Після трьох стартових раундів рахунок був 4:3 на користь українки. Отож, фінальний раунд для обидвох суперниць був вирішальним.

На четвертий раунд українка виходила у статусі лідера, отож, і тактика її була зосереджена на захист. Проте, китаянка все ж таки зуміла нанести декілька точних ударів і фінальний гонг сповістив про поразку українки з рахунком 5:8 (0:0; 0:1; 4:2; 1:5).

Таким чином, Тетяна Коб стала володаркою бронзової нагороди світового форуму.

Ще одну бронзову нагороду в скарбничку нашої збірної поклала Лілія Дурнєва (в.к. 75 кг.). У півфінальному поєдинку проти канадки Марі Спенсер, українка не змогла провести поєдинок з впевненістю, яка була їй притаманна на попередніх стадіях. Якщо перша половина зустрічі закінчилась за рівного рахунку, то на фінальні раунди у нашої спортсменки не вистачило сил. В підсумку поразка з рахунком 8:3 (1:1; 1:1; 1:4; 0:2).
За матеріалами ФБУ
Зараз ви читаєте новину «Українки завоювали три медалі на ЧС з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути