середа, 08 серпня 2007 12:57

Українець Тарас Біденко боротиметься за чемпіонський пояс WBA

Колишній чемпіон світу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська організація) Микола Валуєв очолив список претендентів на бій з новим володарем титулу Русланом Чагаєвим. Валуєв стане одним з чотирьох учасників турніру, який був організований WBA після того, як Чагаєв захворів на гепатит Б, повідомляє Лента.Ру з посиланням на Boxing Confidential.

Окрім росіянина, що займає в рейтингу WBA перший рядок, право зустрітися на рингу з чемпіоном будуть виборювати білорус Сергій Ляхович (2-е місце), мексиканець Джон Руїс (3-е місце) і українець Тарас Біденко (4-е місце). Запасним учасником став американець Даварріл Вільямсон.

Офіційного підтвердження від WBA інформація про турнір поки не отримала. Невідомий також склад півфінальних пар і терміни проведення боїв.

Біденко вже зустрічався з Валуєвим в 2002 році в Сеулі. Тоді росіянин переміг по очках.

Про хворобу Чагаєва стало відоме 2 серпня, коли було оголошено про зрив його поєдинку з чемпіоном WBO (Усесвітня боксерська організація) Султаном Ібрагімовим. Через декілька днів менеджер узбецького спортсмена повідомив, що Чагаєв хворий на гепатит Б. Цю інформацію вже підтвердив і сам боксер.

Зараз ви читаєте новину «Українець Тарас Біденко боротиметься за чемпіонський пояс WBA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути