середа, 30 березня 2011 13:33

Українці здобули дві "бронзи" на старті ЧЄ з вільної боротьби

Українці здобули дві "бронзи" на старті ЧЄ з вільної боротьби

Перший день чемпіонату Європи з вільної боротьби, який проходить в німецькому Дортмунді, приніс у скарбничку збірної України дві бронзові медалі. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на прес-службу Національного олімпійського комітету.

Срібний призер пекінської Олімпіади Василь Федоришин (на фото, 60 кг) розпочав змагання з другої половини сітки. Першим суперником українця став Тогрул Аскеров з Азербайджану, який не став для України серйозним суперником. Складніше перемога Федоришину далася над турком Хаккі Гурелом, але вже з французом Паїсом Дідьє проблем не виникло. У півфіналі українець поступився албанцю Сахіту Призрені, а у бронзовому поєдинку з господарем килима Марселем Евалдом завоював медаль.

Вдало стартував у Дортмунді дебютант європейської першості Павло Олійник у ваговій категорії до 96 кг. У першій зустрічі він переміг румуна Міхаема Турсулеану. Поляк Каміль Скажевіч також не зміг перешкодити українцеві пройти в півфінал. На жаль там на Олійника чекав більш досвідчений росіянин Владислав Байцаев, який не пустив нашого спортсмена далі.

У поєдинку за третє місце українець виявився сильнішим турка Хамзу Косеглоу і виграв першу свою нагороду на континентальних першостях.

Зараз ви читаєте новину «Українці здобули дві "бронзи" на старті ЧЄ з вільної боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути