Ексклюзиви
вівторок, 14 грудня 2010 10:45

Українці завоювали п'ять нагород на ЧС з армрестлінгу

Українці завоювали п'ять нагород на ЧС з армрестлінгу

На чемпіонаті світу з армрестлінгу, який проходив у Лас-Вегасі (США), всі призові місця зайняли українці. Повний комплект нагород привезли харків'яни Руслан, Рустам (на фото) і Сніжана Бабаєві.

Як повідомляє газета "Сегодня", старший брат Рустам взяв "золото" на лівій і правій руці, молодший Руслан - "срібло" на лівій, а "бронзу" на правій руці. До речі, братам довелося зійтися між собою: вони виступали в одній ваговій категорії за "золото" на лівій руці.

Не відставала від братів і дворазова чемпіонка світу з армрестлінгу 21-річна Сніжана, якій вдалося завоювати "золото" на лівій руці.

З армрестлінгом нинішні чемпіони познайомилися в 1998 році, коли Рустам почав займатися ним у спортзалі ХПІ. Тоді ж він і став срібним призером чемпіонату України, а через півроку відвоював "срібло" у чемпіонаті Європи.

Через чотири роки, в 2002, він зміг завоювати чемпіонські звання у себе в країні, в Європі і в світі. Наслідуючи приклад брата, пішов в армрестлінг і Руслан, який в 2006 році став чемпіоном.

Спробувати силу вирішила і Сніжана, і вже в 2008 році теж отримала чемпіонське звання. Зараз чемпіони займаються по 3-5 разів на тиждень по дві години.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Українці завоювали п'ять нагород на ЧС з армрестлінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути