вівторок, 16 вересня 2008 08:33

Українці можуть залишитися без трансляції Ліги чемпіонів

Днями в ЗМІ з"явилися повідомлення про те, що Національна телекомпанія України (НТКУ) придбала субліцензію на трансляцію Ліги Чемпіонів 2008-2009. У зв"язку з цим прес-служба "Першого каналу" виступила з наступним повідомленням...

Видання "Комерсант" повідомило: "...питання трансляції практично вирішено з Національною телекомпанією України (НТКУ), яка транслюватиме матчі на "Першому каналі". Поширену "Комерсантом" інформацію не перевірила "Телекритика" і вже ствердно повідомила про вигаданий факт: "Національна телекомпанія України стала власницею другої субліцензії на трансляцію матчів Ліги Чемпіонів 2008-2009".

Але все таки "практично вирішений" не означає "остаточно", а "показуватиме" можна затверджувати лише після підписання договору. На всьому цивілізованому світі існує юридична процедура купівлі прав на трансляцію. Не можна відразу після усного узгодження стверджувати про ті факти, які мають свої правові та тимчасові рамки.

Що це - журналістська некомпетентність або величезне бажання, щоб "Перший Національний" не пропустив таку важливу подію?

"Перший Національний" не менше всіх уболівальників футболу хоче, щоб трансляція Ліги чемпіонів 2008-2009 відбулася. Але поки переговори з власниками ліцензії продовжуються.

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Українці можуть залишитися без трансляції Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути