Ексклюзиви
неділя, 02 березня 2008 14:03

Україна посіла 7-е місце в змішаній естафеті на етапі Кубка світу з біатлону

Закінчилася змішана естафета на восьмому етапі кубка світу з біатлону, який проходить в корейському Пченхані. Гонка пройшла в напруженій боротьбі - на призові місця після останнього вогневого рубежу претендували відразу 6 команд. Переможцем вийшов норвежець Олександр Ос, який як і у вчорашній гонці переслідування, показав високу швидкість і легко обійшов на останньому колі команди Італії і Франції. Про високу конкуренцію за перше місце каже і той факт, що росіянин Андрій Маковєєв фінішував з відставанням в 14 секунд і при цьому не потрапив на подіум. Збірна Німеччини, яка виставила трьох спортсменів з основного складу, фінішувала лише 8-ою.

Збірна України також претендувала на високі позиції і В"ячеслав Деркач бився до останнього, але, на жаль, два промахи на стрільбі стоячи дозволили йому зайняти лише 7-е місце. Останнім часом українці все частіше програють естафети через стрільбу, а не через швидкість ходу - Лілія Єфремова була найшвидшою на своєму етапі, а Олексій Айдаров програв всього 7 секунд.

1. Норвегія (2+7) 1:13:39.3
2. Італія (0+10) +4.1
3. Франція (0+8) +4.2
...
7. Україна (0+11) +52.7

Федерація біатлону України
Зараз ви читаєте новину «Україна посіла 7-е місце в змішаній естафеті на етапі Кубка світу з біатлону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути