Ексклюзиви
середа, 07 березня 2007 16:17

Україна отримає 37 мільярдів гривень, якщо проведе Євро-2012

 

Міністр у справах сім`ї, молоді і спорту Віктор Корж прогнозує залучення в економіку України більше 37 мільярдів гривень у випадку проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні, інформує champion.com.ua.

Корж відзначив, що проведення фіналу Євро-2012 в Україні важливе для популяризації спорту і спортивного способу життя в країні, і буде імпульсом для розвитку економіки, зокрема, для розвитку інфраструктури автомобільних і залізниць, аеропортів і готелів.

- За підрахунками, завдяки цьому буде притягнуто в нашу економіку більше 37 млрд. гривень, - заявив Корж.

У середині лютого Кабмін вніс у Раду законопроект, що регламентує заходи щодо організації і проведення фінальної частини чемпіонату Європи-2012 з футболу в Україні.

У листопаді 2005 року УЄФА включив спільну заявку України і Польщі у фінальну трійку претендентів на проведення чемпіонату Євро-2012 з футболу.

У жовтні 2006 року УЄФА переніс час визначення переможця тендера на проведення Євро-2012 з грудня 2006 року на квітень 2007 року.



Зараз ви читаєте новину «Україна отримає 37 мільярдів гривень, якщо проведе Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути