Ексклюзиви
неділя, 06 квітня 2008 15:50

Україна готова перемогти Єгипет в поєдинку Кубка Девіса

З 11 по 13 квітня цього року вперше в історії вітчизняного спорту в Черкасах, в одному з кращих тенісних клубів країни - спорт-отелі "Селена", відбудеться матч турніру Кубка Девіса в другій групі Евро-афріканськой зони між національними збірними України і Єгипту.

Павло Костенко розповів, що, на жаль, не буде прямої телевізійної трансляції матчу. Проведені переговори з Національною телекомпанією, і матч освітлюватиме детально, хоча і не в прямому ефірі. Павло Костенко визнав, що забезпечення прямої трансляції вимагає дуже великих засобів, тому Федерація вирішила її не фінансиро.вать.

Міністр України у справах сім"ї, молоді і спорту Юрій Павленко вказав, що приємно, коли видатні спортивні події відбуваються не тільки в столиці. Міністр висловив упевненість, що матч буде цікавим, бо Кубок Девіса фактично є командним чемпіонатом світу серед чоловіків. Його історія налічує більше ста років. Цього року в його розиграші візьмуть участь 127 збірних з п"яти континентів.
Зараз ви читаєте новину «Україна готова перемогти Єгипет в поєдинку Кубка Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути