Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2007 15:13

УЄФА "забракувало" НСК "Олімпійський"

Президент УЄФА Мішель Платіні повідомив голову федерації футболу України Григорія Суркіса про результати інспекції київського національного спортивного комплексу "Олімпійський", проведеної спільно ФІФА і УЄФА на початку вересня, повідомляє championat.ru.

"Часткове блокування виходів із стадіону і евакуаційних запасних шляхів, а також обмежена зона для руху людей навколо арени значно підвищують загрозу безпеці вболівальників. Отже, висновок однозначний: стадіон - з його обмеженою місткістю і простором для руху точно не зможе приймати матчі Євро-2012. Тому ми віримо й сподіваємося, що компетентні органи державної влади в Україні забезпечать відповідне і негайне виконання своїх рішень щодо цього питання", - говориться в листі.

Нагадаємо, що раніше керівництво УЄФА висунуло вимогу знести будівлю торгово-розважального центру, що будується поряд із спорткомплексом.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА "забракувало" НСК "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути