Ексклюзиви
субота, 01 листопада 2008 11:30

УЄФА помилував "Атлетіко"

УЄФА пом"якшив покарання, винесене мадридському футбольному клубу "Атлетіко". Стадіон цієї команди був дискваліфікований на два матчі Ліги чемпіонів за поведінку фанатів. Розглянувши апеляцію мадридців, УЄФА скоротив дискваліфікацію стадіону до одного матчу. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання Goal.com.

14 жовтня УЄФА ухвалив, що два домашні матчі групового етапу Ліги чемпіонів (проти англійського "Ліверпуля" і голландського ПСВ) "Атлетіко" проведе на нейтральному полі, в місті, розташованому як мінімум в 300 кілометрах від Мадрида. Проте після апеляції "Атлетіко" матч з "Ліверпулем" 22 жовтня (1:1) був проведений на мадридському стадіоні "Вісенте Кальдерон".

Гра з ПСВ пройде також на "Вісенте Кальдероні", проте матч відбудеться при пустих трибунах.

Причиною покарання мадридського клубу стала поведінка його фанатів. Вболівальники "Атлетіко" 1 жовтня в ході гри з французьким "Марселем" (2:1) допускали расистські образи в адресу гравців команди гостей.

УЄФА встановив для "Атлетіко" дворічний випробувальний термін. У разі повторення неприємного інциденту "Атлетіко" знов доведеться провести матч без глядачів.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА помилував "Атлетіко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути