Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 11:33

Уболівальники київського "Динамо" звернулися до футболістів

Уболівальники київського "Динамо" звернулися з відкритим листом до футболістів свого клубу: "Цей лист адресований гравцям Великого Клубу Динамо Київ, тренерському складу і президентові Клубу - Ігорю Михайловичеві Суркісу і колишнім київським динамівцям. Ідея написати його виникла після прочитаних інтерв"ю деяких футболістів Динамо і після невиразної і "інфарктної" гри в матчі з Дрогедою Юнайтед.

Ми, уболівальники Динамо Київ, чекали офіційного матчу з московським спартаком довгих 14 років. Вчора наші мрії могли звалитися через помилки в обороні і недбалому відношенню до суперника. Але мабуть "футбольний Бог" все ж таки хотів побачити саме Динамо, а не Дрогеду в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів.

Ми просимо тренерський штаб провести серйозну розмову з футболістами Динамо напередодні матчу в Москві, розповісти історію протистояння двох клубів в рамках чемпіонату СРСР і кубку СРСР, розповісти про те, як важлива ця перемога для Києва. З того складу, що грав в 93/94 році в Динамо залишився лише Олександр Шовковський.

Ми просимо нашого Капітана і тренерський штаб пояснити насамперед легіонерам всю серйозність майбутнього матчу", - повідомляє в посланні уболівальників "Динамо" з організації White-blue, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники київського "Динамо" звернулися до футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути