вівторок, 29 липня 2008 12:43

У Тоні відібрали перемогу над Рахманом

У Тоні відібрали перемогу над Рахманом

Результат бою між Джеймсом Тоні та Хасімом Рахманом, який відбувся 16 липня, скасований після апеляції команди Рахмана, повідомляє sport.com.ua.

Нагадаємо, що в цьому поєдинку Тоні присудили перемогу технічним нокаутом, причиною якого стало зіткнення головами в третьому раунді. В результаті удару Рахман заробив неприємний розтин над лівим оком і судді віддали перемогу Тоні, оскільки Хасім відмовився продовжувати бій.

Проте згідно універсальним правилам боксу, бій, який зупинений до 4 раунду через випадкове зіткнення головами і травми, отриманої при цьому, автоматично визнається таким, що не відбувся.

"Ми розглянули апеляцію Рахмана і визнали, що у вечір бою було прийняте неправильне рішення, - сказав виконавчий директор Каліфорнійської спортивної комісії Армандо Гарсія. - З цієї причини бій буде визнаний таким, що не відбувся".

Промоутер TopRank Боб Арум назвав це рішення справедливим і подякував Комісії за врегулювання ситуації. Рахман також висловив подяку.

Зараз ви читаєте новину «У Тоні відібрали перемогу над Рахманом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути