Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2007 18:06

У Шустера про своє майбутнє в "Реалі" прямо протилежні думки

Головний тренер мадридського "Реалу" Бернд Шустер допустив, що може покинути клуб до закінчення терміну свого контракту, повідомляє www.football.ua.

Після першого матчу Ліги чемпіонів, який "Королівський клуб" на полі "Сантяьго Бернабеу" виграв у "Вердера" з рахунком 2:1, наставник "бланкос" Бернд Шустер задоволеним не виглядав. Після феєричної перемоги в другому турі Прімери над "Вільярреалом" (5:0) "Реал" істотно зменшив обороти, і подальші два матчі проти "Алмерії" і "Вердера" витягнув буквально на зубах.

Цей факт не зміг не позначитися на настрої німецького фахівця. Відразу після закінчення гри з бременцами Шустер розговорився перед представниками мас-медіа, шокувавши їх:

- З тих часів, коли я виступав за "Реал", води витекло предостатньо, і багато що тут змінилося. При моєму перебуванні гравцем мадридського клубу тут було зовсім по-іншому. Не виключаю, що я не зможу допрацювати в "Королівському клубі" навіть нинішній сезон.

Німецька преса тут же підхопила слова Шустера, і понеслася. Стали з"являтися заголовки "Бернд залишає Мадрид" і подібні до них. Проте добу опісля Шустер дав задній хід, виступивши на каналі Antena 3, де говорив вже прямо протилежне:

- Знаходячись в мадридському "Реалі", неможливо бути чим-небудь незадоволеним, оскільки це великий клуб. Просити у долі більшого в такій ситуації просто неможливо. До того ж команда дає результат, і це не може мене не радувати. Але все може бути ще краще.
Зараз ви читаєте новину «У Шустера про своє майбутнє в "Реалі" прямо протилежні думки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути