понеділок, 24 лютого 2020 09:52

У Росії ветеранський футбольний турнір завершився гучним скандалом

12-й розіграш міжнародного "Кубка легенд" у Москві, Росія, завершився гучним скандалом і поразкою господарів у фіналі.

Збірна ветеранів Росії грала проти зірок світового футболу. Гості під час гри постійно вели у рахунку та переважали суперника по грі.

Арбітр, який обслуговувала матч Олександра Пономарьова, вирішала допомогти своїй збірній. Спочатку вона показала дві червоні картки Йону-Арне Різе та Юссі Бенаюну. Після чого зірки футболу пішли в роздягальню та відмовилися продовжувати матч. Після переговорів із організаторами турніру гості повернулися на майданчик, а червоні картки Різе та Бенаюн скасували.

  Збірна легенд світового футболу
Збірна легенд світового футболу

Матч завершився перемогою зірок футболу з рахунком 6:5. Коли вже час гри завершився, гості почали святкувати перемогу, а росіяни в той час зрівняли рахунок, забивши у порожні ворота. Арбітр Пономарьова зарахувала гол і хотіла, щоб команди пробивала пенальті. Але зірки футболу відмовилися від такої участі. Після 30-хвилинних переговорів організатори турніру вирішили скасувати м'яч збірної Росії та віддати перемогу зіркам футболу, у складі якої грав український форвард Андрій Воронін.

Турнір "Кубок легенд" проводиться у Москві вже 12 років. Команди грають за форматом 6 на 6. Участь у турнірі беруть команди ветеранів національних збірних. До початку війни на Донбасі збірна України теж брала участь у цьому турнірі. Збірна Росії 11 разів перемагала у змаганнях.

Зараз ви читаєте новину «У Росії ветеранський футбольний турнір завершився гучним скандалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути