Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2014 16:03

У "олімпійську" квартиру Ольги Саладухи влучив снаряд

У "олімпійську" квартиру Ольги Саладухи влучив снаряд
Фото: sport-xl.org

Чемпіонка олімпійських ігор в Лондоні Ольга Саладуха розповіла про переживання за ситуацію в країні та Донбасі. Хвилювання додає той факт, що зруйнованої виявилася її квартира.

Про це повідомляє видання "Вести".

"Сезон начебто вийшов успішним але радість перекривається горем від того, що відбувається на Батьківщині. Дуже важко в емоційному плані тренуватися, знаючи, яка ситуація вдома. З Донецька я поїхала в травні, коли вже почалися вибухи, сутички за аеропорт. Було страшно. Відразу ж думала, куди вивозити доньку, потім - де самій тренуватися. Це не могло не позначитися на моїх результатах на перших стартах, адже нерви були напружені до межі", - зазначила Солодуха.

"Хотілося б сподіватися, що скоро все втихомириться і ми повернемося додому, але... Тим більше, в нову квартиру, яку мені дали за медаль Олімпіади-2012, за відомостями знайомих, нещодавно влучив снаряд... Проте, тренер поїхав дізнаватися, як йдуть справи в Донецьку. Ясності немає, все перебуває в підвішеному стані. Досі не можу видихнути й розслабитися", - говорить вона.

Зараз ви читаєте новину «У "олімпійську" квартиру Ольги Саладухи влучив снаряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути