Ексклюзиви
середа, 18 червня 2008 14:35

У наступному сезоні Матузалем зіграє в Лізі чемпіонів

Керівництво іспанської "Сарагоси" домовилося з півзахисником Франселіно Матузалемом про продовження контракту ще на рік - до 30 червня 2011 року, хоча майбутній сезон бразилець проведе в іншому клубі.

Агент гравця Філіппо Фуско прибуде завтра в Сарагосу для зустрічі з технічним секретарем арагонського клубу Педро Еррерою, щоб спробувати прискорити процес переходу в мадридський "Атлетіко".

Ідея полягає в тому, щоб Матузалем продовжив контракт з "Сарагосою" на рік, який проведе в оренді в Мадриді, а потім повернувся в "Сарагосу".

Таким чином, Мату продовжить кар"єру в Примері, причому в клубі, який гратиме в Лізі чемпіонів, а "Сарагосі" через рік після повернення в еліту не знадобляться додаткові кошти на посилення складу.

Крім того, "Атлетіко" платитиме Матузалему зарплату, а вона становить 2,2 млн. євро.

Також до сих пір залишається не закритим питання про компенсацію "Шахтарю", з якого Матузалем пішов за трансферною статтею Регламенту ФІФА. Арбітражний суд ФІФА визначив суму компенсації в 6,8 мільйона євро, але "Сарагоса" подала апеляцію і, отже, не розрахувалася з українським клубом. За інформацією Спортивного суду в Лозанні, де розглядається "справа Матузалема", засідання суду перенесене на вересень.

Террикон
Зараз ви читаєте новину «У наступному сезоні Матузалем зіграє в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути