вівторок, 03 липня 2007 14:47

У Москві розігнали пікет проти Олімпіади в Сочі

На площі Маяковського в Москві коаліція "Проти Олімпіади-2014 в Сочі" не змогла повністю провести театралізовану акцію протесту під гаслом "Сочі переміг, люди - програли!"

Близько 15 учасників акції, серед яких деякі були на лижах, рушили навколо пам"ятника Маяковському. При цьому на одному з них була гумова маска, що зображала Володимира Путіна. Решта "лижників" зображали охорону президента.

Міліціонери зірвали з активіста маску і затримали двох чоловік. Після цього учасникам акції було наказано розійтися на тій підставі, що вони подавали заявку на пікет, а не театралізовану акцію.

Активісти вважають, що будівництво олімпійських об"єктів в Сочі загрожує жителям цього району, а також флорі і фауні Сочинського національного парку і Кавказького біосферного заповідника. У акції брали участь представники інституту "Колективна дія", дружини по охороні дикої природи при біологічному факультеті МГУ, "Хранителів веселки" і анархістів, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Москві розігнали пікет проти Олімпіади в Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути