субота, 18 грудня 2010 11:59

У Майамі став відомий майбутній суперник Віталія Кличка

У Майамі став відомий майбутній суперник Віталія Кличка

У ніч на суботу, 18 грудня, в Майамі визначився майбутній суперник Чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC Віталія Кличка.

Право боротися за титул, що належить вже два роки українцю, оскаржували американський ветеран Рей Остін і кубинець Одланьєр Соліс (на фото).

Бій проходив під диктовку Соліса, який працював комбінаційно і показав непогану ручну швидкість. У десятому раунді кубинцеві вдалося потрясти свого суперника, той почав клінчувати і, обхопивши Соліса руками, мало не випав разом з ним за канати, чому завадив рефері і промоутер кубинця Охмет Онер, який поспішив на допомогу.

Боксери відійшли від канатів вже під час гонгу, проте Остін, мабуть, не почувши сигналу про закінчення раунду, завдав точний удар своєму опонентові, після чого рефері його дискваліфікував, присудивши перемогу Солісу.

Таким чином, 30-річний кубинець Одланьер Соліс, який не має поразок, став офіційним претендентом на звання Чемпіона світу у важкій вазі.

За матеріалами Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «У Майамі став відомий майбутній суперник Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути