Ексклюзиви
середа, 16 березня 2011 11:05

У Лондоні вийшов з ладу Олімпійський годинник

У Лондоні вийшов з ладу Олімпійський годинник

У Лондоні вийшов з ладу годинник, який повинен відраховувати час, що залишився до старту літньої Олімпіади 2012 року. Інцидент відбувся менш ніж через добу після того, як годинник, встановлений на Трафальгарській площі в центрі британської столиці, почав свою роботу, повідомляє Agence France-Presse.

Збій стався, коли показники на циферблаті досягли значення в 500 днів 7 годин 6 хвилин і 56 секунд до початку Ігор-2012. З якої причини годинник раптом зупинилися, не повідомляється. Неполадку взялися усунути фахівці з компанії Omega, що відповідала за виробництво та встановлення олімпійського годинника.

Через кілька годин після початку ремонту годинник знову пішов. Він почав відлік часу до Олімпіади з моменту, коли був запущений повторно.

Олімпійський годинник вагою близько п'яти тонн був встановлений в Лондоні у понеділок, 14 березня. На урочистій церемонії були присутні британські спортсмени, голова оргкомітету Ігор-2012 лорд Себастьян Кое і мер Лондона Борис Джонсон.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні вийшов з ладу Олімпійський годинник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути