пʼятниця, 26 вересня 2008 16:35

У Києві розпочнуться курси УЄФА тренерів юнацького футболу

У понеділок, 29 вересня, в Києві розпочнуться курси УЄФА тренерів юнацького футболу, під час яких фахівці ФФУ поділяться знаннями із представниками інших країн. "Схема учбової групи УЄФА" була розроблена за ініціативи президента УЄФА Мішеля Платіні з метою підтримки розвитку європейського футболу. Повідомляє ФФУ.

"Схема" забезпечує обмін міжнародним досвідом в області теорії і практики між тренерами та інструкторами юнацького футболу. Дана програма має забезпечити спеціалізований доступ до знань у відповідності з конкретними потребами різних асоціацій ? членів УЄФА з таких напрямів: тренерське навчання, дитячо-юнацький футбол, жіночий футбол і масовий футбол. Програма запланована на чотири роки: з липня 2008 року по липень 2012 року.

Програма курсів, організована Федерацією футболу України, розрахована на чотири дні. Протягом цього часу більш як тридцять спеціалістів з Молдови, Вірменії та Білорусі прослухають лекції, які прочитають фахівці Технічного комітету ФФУ, а також відвідають практичні заняття юних футболістів в ВРУФК, футбольній Академії ФК "Динамо", ФК "Княжа", ФК "Арсенал" (Біла Церква). Водночас відбуватимуться дискусії з таких тем, як "Принципи й методи мотивації діяльності юних футболістів", "Методи підготовки футболістів високої кваліфікації в юнацькому футболі", "Проблеми визначення ігорово амплуа юного футболіста" тощо.

По закінченню курсів його учасники отримають відповідні сертифікати, завірені підписами президента УЄФА Мішеля Платіні та генерального секретаря УЄФА Девіда Тейлора, після чого розповсюджуватимуть отриманий досвід у своїх національних асоціаціях. У свою чергу, українські фахівці матимуть змогу відвідати аналогічні курси, що їх організує Федерація футболу Чехії. ФФУ ж чергові курси, на прохання УЄФА, проведе навесні наступного року, але вже з проблем масового футболу.

"Кreschatic"

Зараз ви читаєте новину «У Києві розпочнуться курси УЄФА тренерів юнацького футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути