субота, 12 липня 2008 15:03

У Кіровограді відродили відомий футбольний клуб

Кіровоградський клуб "Олімпік" змінив назву на "Зірка", повідомляє football.ua.

Останній свій матч команда з таким "ім"ям" провела 24 червня 2006 року в першості країни в другій лізі. А взагалі найвищим досягненням кіровоградського футболу є 6-е місце з 18, зайняте "Зіркою-НІБАС" під керівництвом Олександра Іщенко в сезоні 1995/1996. Тоді, до речі, команда дебютувала в класі найсильніших (ще роком раніше в ранзі новачка вона виграла турнір в першій лізі).

Президентом новоутвореного клубу, заснованого ще 86 років тому, став депутат обласної ради Микола Онул. Роль головного тренера довірена вихованець школи київського "Динамо", відомому в минулому футболісту кременчуцького "Кременя", одеського "Чорноморця", волгоградського "Ротора", "Миколаєва", донецького "Шахтаря" і "Металурга" Ігорю Жабченко.

Зараз підопічні 40-річного Ігоря Жабченко завершують тренувальний збір в Нікополі. А вже в найближчу середу "Зірка" проведе в Кіровограді матч попереднього раунду Кубка України проти "Явора" з Краснопілля..
Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді відродили відомий футбольний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути