Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2007 15:43

У Греції заборонені всі фанатські рухи

Федерація футболу Греції ухвалила рішення про заборону діяльності всіх фан-клубів команд на невизначений час.

Цей захід було прийнято в рамках боротьби з проявами насильства на стадіонах і зіткненнями між фанатами. В ході останньої масової бійки один уболівальник загинув і дев"ять були госпіталізовані, передає Lenta.ru

B ініціативу федерації підтримали керівники всіх футбольних клубів Греції. В ході останніх перевірок фан-клубів у їх активістів були виявлені "цілі арсенали зброї", у зв"язку з чим федерація запропонувала ввести додаткові заходи безпеки. Зокрема, до початку наступного сезону всі стадіони будуть обладнані камерами спостереження.

До останнього часу грецькі фан-клуби отримували підтримку від команд, які поширювали квитки на матчі за пільговими цінами, а також допомагали в організації виїздів уболівальників на гостьові зустрічі. Відповідно до останнього рішення федерації, всі контакти між футбольними клубами і організованими фанатськими угрупуваннями заборонені.

Греція припинила проведення всіх командних спортивних матчів на 15 днів у зв"язку із загибеллю уболівальника в зіткненні хуліганських угрупувань в четвер, 29 березня. Це відбулося перед матчем волейбольних команд "Оліміпіакос" та "Панатінаїкос".

Зараз ви читаєте новину «У Греції заборонені всі фанатські рухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути