Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2007 19:39

У Греції введено систему відеоспостереження за вболівальниками

Грецький уряд заявив в четвер, що до осені на всіх значних футбольних і баскетбольних матчах будуть по колу встановлені ТБ-камери.

Як передає Reuters, державне телебачення Греції повідомляло, що камери не будуть готові до завершального етапу фіналу чотирьох Євроліги УЛЕБ. Також буде введена система електронних квитків.

-Поліція знатиме, де знаходитиметься кожен уболівальник. Відповідальність тепер персоніфікована, – сказав представник уряду Теодорос Руссопуос.

– З рішучістю і обережністю ми простежимо за тим, щоб маленькі групи людей не могли втілити в життя закон джунглів, так, щоб ми всі могли спокійно насолоджуватися кожною спортивною подією і спостерігати за матчем цивілізованим способом, - додав він.

До таких заходів привели спалахи насильства на матчах футбольних, баскетбольних і волейбольних команд, що приводили до громадських заворушень і навіть до смерті.

Зараз ви читаєте новину «У Греції введено систему відеоспостереження за вболівальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути