вівторок, 08 квітня 2014 18:42

У Федерації гандболу України з'явився новий президент

У Федерації гандболу України з'явився новий президент

Федерація гандболу України отримала нового президента. Ним став Андрій Мельник. За відповідне рішення одноголосно проголосували делегати конгресу організації, який відбувся 5 квітня.

Про це у вівторок розповіли на прес-конференції нового керівництва ФДМ.

"Мені дуже приємно, що в такий важкий момент для українського гандболу ми знайшли можливість провести конгрес Федерації Я дякую всі області, які підтримали мою кандидатуру. Сьогодні першочерговим є завдання розширення Вищої ліги чемпіонату України. Крім того, потрібно повернути гандбол в спортивні зали, а також провести повну реорганізацію Федерації", - розповів новообраний президент ФГУ.

Як зазначила олімпійська чемпіонка - 1976 і голова ревізійної комісії ФГУ Галина Захарова, сам конгрес пройшов на найвищому організаційному рівні. "Ми провели засідання так, що комар носа не підточить. Була обрана справжня робоча президія Федерації, в якій немає випадкових людей. Думаю, нам вдасться зрушити цей застояне в глухому куті паровоз нашого гандболу", - заявила вона.

"Я впевнено заявляю, що завдяки команді, яку ми зібрали, наш гандбол піднімається з колін. Зараз ми вже відсотків на 90 підписали контракт з компанією, яка буде екіпірувати національну і молодіжну збірні країни. Сподіваюся, що у нас вийде підняти цей великий вид спорту на належний рівень", - додав Андрій Мельник.

Він також повідомив, що найближчим часом проведе зустрічі з керівниками Національного олімпійського комітету та Міністерства молоді та спорту України.

Зараз ви читаєте новину «У Федерації гандболу України з'явився новий президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути