четвер, 26 червня 2008 12:45

Турецький півзахисник звинуватив німців у нечесній грі

Півзахисник збірної Туреччини Казім - Казім заявив, що футболісти збірної Німеччини в півфінальному матчі Євро-2008 з його командою (3:2) нечесно забили переможний гол. Атака німців, що завершилася точним ударом Філіпа Лама, була проведена незважаючи на те, що Казім Казім лежав на газоні через травму. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Гол викликав протести турецьких футболістів. За словами самого півзахисника, протягом всього турніру всі команди грали чесно, але в цьому епізоді німці поступилися принципами fairplay, згідно яких слід вибивати м"яч в аут, коли хтось з футболістів отримав травму.

Казім - Казім сказав, що дійсно відчував біль. За словами гравця, німці знають, що він не відноситься до тих футболістів, які симулюють травми.

Філіп Лам забив переможний гол на 90-ій хвилині зустрічі. Завдяки цьому м"ячу Німеччина вийшла у фінал Євро-2008. Після гри головний тренер турок Фатіх Терім заявив, що найближчим часом він має намір залишити свій пост.

Зараз ви читаєте новину «Турецький півзахисник звинуватив німців у нечесній грі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути