понеділок, 13 липня 2020 09:42

Турецький клуб не пробачив бійку Жерсону Родрігешу

Турецький клуб не пробачив бійку Жерсону Родрігешу
Після бійки Родрігеша відправили до Києва. Фото ФК "Динамо"

Нападник з Люксембурга Жерсон Родрігеш, який напав і вдарив капітана команди Анте Кулушича в турецькому "Анкарагюджю", буде назовсім виключений з команди і повернутий до Києва.

Президент "Анакарагюджю" Фатіх Мерт вирішив, що клуб в односторонньому порядку розірве контракт із футболістом, орендованим у київського "Динамо" в січні до кінця поточного сезону. Про це пише sport.ua

Раніше стало відомо, що форвард Жерсон Родрігеш був виключений зі складу команди на матч проти "Галатасарая" (1:0) в 32-му турі Суперліги через бійку, яку він після командного сніданку вчинив з Анте Кулушичем.

Нещодавно Жерсон Родрігеш став власником Lamborghini Aventador SVJ і похвалився дорогим автомобілем. Форвард нині зустрічається з українською тенісисткою Ольгою Янчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форвард "Динамо" побився з одноклубником напередодні матчу

Восени 2019 року після конфлікту з головним тренером Олексієм Михайличенком перестав потрапляти до складу киян і взимку був відправлений у піврічну оренду в Туреччину, де провів 11 матчів і забив 6 голів за клуб "Анкарагюджю".

Зараз ви читаєте новину «Турецький клуб не пробачив бійку Жерсону Родрігешу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути