неділя, 17 вересня 2017 12:08

Три українські боксери виграли бої в Києві

Три українські боксери виграли бої в Києві
Віктор Постол переміг, незважаючи на нокдаун. Фото: zn.ua

У Києві відбувся вечір боксу, в рамках якого на ринг вийшли українці Віктор Постол, Денис Беринчик та Олег Малиновський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український боксер переміг американця в гостях

Головною подією боксерського шоу став поєдинок українського екс-чемпіона світу в першій напівсередній вазі за версією WBC Віктора Постола (29-1, 12 КО) проти узбека Джамшідбека Наджмітдінова (14-1, 9 КО).

Постол не боксував більше року після поразки в бою за два чемпіонські пояси WBC і WBO проти Теренса Кроуфорда. Тепер колишній володар титулу WBC повернувся і здобув перемогу. У п'ятому раунді Наджмітдінов відправив опонента в нокдаун. Однак Віктор зумів відновитися і доопрацювати до фінального гонгу. Верікт суддів - одноголосна перемога Постола (98:92, 97:92, 97:92).

Срібний призер Олімпіади-2012 Денис Беринчик (7-0, 3 КО) здобув упевнену перемогу над іспанцем Ісмаелем Гарсією (8-2, 3 КО) - українець за шість раундів встиг розбити супернику особа, після чого рефері зупинив поєдинок, зарахувавши технічний нокаут.

Чемпіон Європи за версією WBO в напівлегкій вазі Олег Малиновський (21-0, 5 КО) боксував проти мексиканця Олександра Касареса (15-10, 6 КО) і здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

9 вересня український чемпіон світу Олександр Усик переміг технічним нокаутом німця Марко Хука в Берліні.

Зараз ви читаєте новину «Три українські боксери виграли бої в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути