пʼятниця, 25 січня 2008 15:12

Тренеру Беніна пропонували програти матч за гроші

Головний тренер збірної Беніна, німець Райнхард Фабіш розповів, що йому пропонували здати гру проти команди Малі. Зі слів фахівця, за два дні до матчу до нього в готель заявився якийсь африканець, котрий вмовляв Фабіша посприяти необхідному результату зустрічі.

Людина, яка приходила до німецького тренера, видавала себе за представника однієї з зареєстрованих в Сінгапурі компаній і заявила, що у них є можливість впливати на результати матчів по всій Африці і робити потрібні ставки. Тепер Фабіш має намір передати всю відому про відвідувача інформацію, включаючи номер його телефону, в Конфедерацію африканського футболу.

"Якщо хтось робить тобі подібну пропозицію, то матеріальна винагорода мається на увазі сама собою. Думаю, африканські гравці мають велику спокусу відгукнутися на таку пропозицію, оскільки багато з них відчувають фінансову скруту. Тому-то вони і націлювалися на збірну такої бідної країни, як Бенін. Але футбол так не робиться!", - заявив тренер

Проте, в зустрічі з Малі команда Беніна програла 0:1, а єдиний м"яч в грі був забитий з пенальті, призначеного у ворота "білок" в другому таймі. Тому Фабіш попросив гравців сказати йому, чи не звертався до них хтось з пропозицією здати матч.

Газета.Ru

Зараз ви читаєте новину «Тренеру Беніна пропонували програти матч за гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути