Ексклюзиви
субота, 23 лютого 2008 20:03

Тренери і промоутери про бій Кличко - Ібрагімов

Тренери і промоутери про бій Кличко - Ібрагімов

Сьогодні тренери чемпіонів світу у надважкій вазі Володимира Кличка і Султана Ібрагімова, а також промоутер Ібрагімова поділилися з відвідувачами сайту Fightnews.com своїми думками з приводу того, чому саме їх підопічний отримає перемогу в об"єднувальному поєдинку, який відбудеться завтра рано вранці в нью-йоркському Madison Square Garden.

Тренер Султана Ібрагімова Джефф Мейвезер:

Наша головна перевага — це швидкість ударів, а також їх сила. Іншою перевагою є те, що Султан уміє пристосовуватися до супротивника під час бою. Він довів, що він може і боксувати і йти в обмін ударами і, найголовніше, він розуміє, коли потрібно міняти тактику бою. Він довів, що може і те, і інше, і думаю, що у нього є хороші шанси на перемогу.

Промоутер Ібрагімова Леон Маргулес:

На мій погляд, активність Султана виявиться непереборною для Кличка. Султан швидший, витриваліший, активніший і зовсім його не боїться. Він вважає Кличка звичайним супротивником. Він упевнений у собі. Я думаю, що поєдинок буде дуже цікавим, але активність Султана зіграє свою роль... Після того, як Ібрагімов виграє, я з великим задоволенням продовжу організовувати подібні бої.

Тренер Володимира Кличка Емануель Стюард:

Думаю, що головним компонентом у цьому бою буде швидкість. Вони мають намір поставити на швидкість, і ми робитимемо те ж саме. Проте, головною буде швидкість пересувань по рингу. Кожен, хто зустрічається з Володимиром, був шокований тим, що він не може піти від нього і не може прорватися на ближню дистанцію. Кожного разу, коли вони намагаються піти вперед, він знаходить спосіб зберегти дистанцію, а коли вони намагаються піти від нього, він виявляється прямо перед ними. Ібрагімов відчує, що він грає у гру "кішки-мишки", і він почне панікувати і втрачати впевненість у собі, коли щоразу бачитиме Володимира поряд з собою. Можливо, що перші чотири раунди будуть рівними, але потім все закінчиться нокаутом.

Володимир є одним з небагатьох боксерів в історії надважкої ваги, за винятком Тайсона, які відправляли суперника в нокаут одним ударом. Його бої зазвичай завершуються одноударным нокаутом. Саме так і повинен боксувати суперважковаговик. Саме це і робить надважку вагу особливою, проте зараз це втрачено, і зараз ніхто крім Володимира не нокаутує своїх суперників. Думаю, що Володимир просто великий хороший боксер, який переможе маленького хорошого боксера. Саме так цей поєдинок і закінчиться.

allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Тренери і промоутери про бій Кличко - Ібрагімов ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути