Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2013 18:42

Тренера англійського клубу звільнили в прямому ефірі

Тренера англійського клубу звільнили в прямому ефірі
Густаво Пойєт. Кадр: телеканал BBC

Головний тренер футбольного клубу "Брайтон", що виступає в чемпіоншипі (другий за значимістю дивізіон чемпіонату Англії), Густаво Пойєт дізнався про свою відставку у прямому ефірі "Бі-бі-сі". Про це повідомляє BBC Sport.

23 червня уругвайський фахівець знаходився в студії в якості експерта по матчах Кубка конфедерацій, що проходить в Бразилії. По ходу програми ведучий зачитав Пойєт текст заяви на офіційному сайті "Брайтона", в якому говорилося про звільнення тренера.

Уругваєць спокійно поставився до новини про своє звільнення, додавши, що він, напевно, став першим тренером, який дізнався про свою відставку таким чином.

Поейт очолив "Брайтон" у 2009 році, коли команда виступала в першій футбольній лізі (третій за значимістю дивізіон). У сезоні-2010/11 клуб зумів піднятися в чемпіоншип. У сезоні-2012/13 "Брайтон" потрапив у стикового турнір, в якому розігрувалися путівки до прем'єр-ліги. Однак команда поступилася в півфіналі і піднятися з Чемпіоншипу не зуміла.

Зараз ви читаєте новину «Тренера англійського клубу звільнили в прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути