Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2007 15:18

Тренер та гравці "Динамо" коментують суперників у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Динамо" Анатолій Дем"яненко спостерігав за жеребкуванням кваліфікації Ліги чемпіонів по телевізору, повідомляє офіційний сайт клубу. Дізнавшись про результати та відповівши на пару телефонних дзвінків, Анатолій Васильович поділився першими враженнями.

- Результати жеребкування вважаю цілком прийнятними. Обидві команди відносяться до середняків європейського футболу, із якими можна грати і яких "Динамо" зобов"язане перемагати. Сподіваємось, уже найближчим часом у нашому розпорядженні буде касета першого матчу між "Генком" та "Сараєво". А матч-відповідь маю намір відвідати особисто. Минулого року я також літав на одну із ігор "Фенербахче" та почерпнув для себе багато корисної інформації.

Футболісти "Динамо" про результати жеребкування

Руслан Ротань: - "Генк" - друга команда Бельгії, і цим усе сказано. Я мав можливість особисто спостерігати за іграми цього клубу, коли їздив на операцію в Бельгію. Мені дуже сподобалась гра цієї команди. Про боснійців нічого сказати не можу.

Владислав Ващук:
- Бачив, як грає "Генк" - хороша команда. Відмітна риса команди - гравці б"ються на кожній ділянці поля, за кожен м"яч, до останньої хвилини матчу. Саме тому не можна напевне сказати, хто пройде далі. 2:1 - доволі слизький рахунок, і все ще можна змінити.

Максим Шацьких:
- На жаль, нічого не можу сказати ні про "Генк", ні про "Сараєво". У подальшому, коли точно знатимемо суперника, тренери нададуть нам повну інформацію - тоді і познайомлюсь. Але якщо вони виступають у Лізі чемпіонів - потрібно ставитись до них із повагою.


Зараз ви читаєте новину «Тренер та гравці "Динамо" коментують суперників у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути